fbpx

6 совети за подобра учебна година

На самиот почеток на учебната година, сите сме некако расеани и сè уште размислуваме за лето и одмор. Затоа ние, тимот на БНУ „Здравеј“ и на проектот „Творилница“, подготвивме 6 совети и календар за месец септември за да им помогнеме на учениците. Календарот можете да го преземете од тука.