fbpx

КНИЖЕВЕН И НОВИНАРСКИ КЛУБ со м-р Маја Трајковиќ и Ксенија Маказлиева Трајчева

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

КНИЖЕВЕН И НОВИНАРСКИ КЛУБ со м-р Маја Трајковиќ и Ксенија Маказлиева Трајчева

април 13, 2023 @ 17:00 19:30

Паралелно ќе се реализираат две работилници. Едната ќе ја води Маја Трајковиќ, другата Ксенија Маказлиева Трајчева
Двете работилници ќе бидат прилагодени според возрасната група:

Библиотерапија за мали и големи деца со игри и практични вежби
17.00 – Маја Трајковиќ со децата од предметна настава и средно училиште
18.00 – Маја Трајковиќ со децата од одделенска настава

Интерактивна книжевна работилница за читачки вештини, креативно пишување, творење и изразување.
17.00 – Ксенија Маказлиева Трајчева со децата од одделенска настава
18 00 – Ксенија Маказлиева Трајчева со децата од предметна настава и средно училиште

Творилница

View Организатор Website

Академија за иновативно образование „Здравеј“- Скопје

бул. 11-ти Октомври 38/3
Скопје, Скопје 1000 North Macedonia
+ Google Map
+389 70 363 411
View Място Website