fbpx

НОВИНАРСКИ КЛУБ -Помеѓу насилството и булингот

Na 30.03.2023 м-р Маја Георгиева Павловски и Новинарскиот клуб дискутираа на темата Помеѓу насилството и булингот преку онлајн средба.

Презентацијата на м-р Маја Георгиева Павловски ја споделуваме за сите заинтересирани.

*Презвемањето и користењето на овие матерјали е само со согласност на носителот на проектот „Творилница“ -НВО„Здравеј“, Скопје.