fbpx

КНИЖЕВЕН КЛУБ со Маја Трајковиќ

БИБЛИОТЕРАПИЈА – читањето, емоциите и развивање на просоцијални вредности, ставови и техники- онлајн книжевна работилница со м-р Маја Трајковиќ наменета за наставници се одржа на 04.04.2023 онлајн, а на 13.04. во просториите на БНУ „Здравеј“ во Скопје беа реализирани две практични работилници за деца од различни возрасти.

*Презвемањето и користењето на овие материјали е само со согласност на носителот на проектот „Творилница“ -НВО„Здравеј“, Скопје.