fbpx

Заеднички настан на Творилница и Академија Еуроарт во Штип

Во градот по Исарот , во Штип, на 03.06.2023 се зборуваше на тема ,,Училиште на 21 век“. Имавме вистинска ,,Творилница“ заедно во една синергија учениците од ООУ ,,Славејко Арсов“ Штип и членовите на Академија ,,Еуроарт“ предводени од професорките Драгица Петрова и Верица Милорадова.