fbpx

Работилница на тема “ Важноста на младинското учество“

На 2 мај 2023 во просториите на Локалната библиотека се одржа работилница на тема: “ Важноста на младинското учество“. На работилницата присуствуваа, ученици од СОУ “ Гимназија Кочо Рацин“, под менторство на проф. Магдалена Сарагинова и координаторката Стефанија Јакимовска.