fbpx

Спортски клуб

Спортскиот клуб од Творилница 3 вклучува различни активности.

Ментор на спортскиот клуб е Раде Илиевски.

Раде Илиевски

Планинарење на Водно – 26 март

Имавме и запознавање што значи младински активизам со Мила Трајчевска

Прошетка до Марково крувче -23 април

Игри без граници в Градски парк – 2 април

Вежби на отворено – 9 април

Олимписки базен – 13 мај, 20 мај