fbpx

БНУ „Здравеj“ бара асистент за работа со скратено работно време

Хонорарна работа со скратено работно време

Бараме одговорна, проактивна и позитивна личност која ќе ги има следните задачи:

  • да подготвува неделен распоред на задачи за одговорното лице на организацијата;
  • да ја следи динамиката на завршување на задачата;
  • да изготвува писма, покани и да ги испраќа до списокот на приматели;
  • да организира, организира и чува документација;
  • да избира новини, учества и натпревари поврзани со работата на организацијата;
  • други дополнителни задачи поврзани со работењето, во согласност со договореното.

Кандидатите кои би биле заинтересирани да се пријават, треба да испратат кратка биографија со слика на contact@bgschool.mk .

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат високо познавање на MS Office, англиски и бугарски јазик.