fbpx

НОВИНАРСКИ КЛУБ-Медиумска писменост и младински активизам

На 29.03.2023 учесниците во Новинарскиот клуб, учесници во другите клубови и наставници од Основни училишта од Македонија го следеа онлајн предавањето на Билјана Лазареска и Билјана Костовска за медиумска писменост и младински активизам.

*Презвемањето и користењето на овие материјали е само со согласност на носителот на проектот „Творилница“ -НВО„Здравеј“, Скопје.